14.novembar – Svetski dan borbe protiv dijabetesa

14.novembar - Svetski dan borbe protiv dijabetesa

Danas, 14.11.2016. obeležava se Svetski dan borbe protiv dijabetesa u znaku solidarnosti i podrške obolelima. Kako u svetu, tako se obeležava i u našoj zemlji, sa ciljem da se skrene pažnja i interesovanje javnosti pre svega na mogućnost primarne prevencije ove bolesti, kao i na složenost njenih zdravstvenih, socijalnih i drugih posledica.

Prema statistikama u Srbiji od dijabetesa boluje oko 8% stanovništva, što je oko 700.000 ljudi, pri čemu se procenjuje da još 300.000 nije svesno da boluje od ove bolesti.

U službi današnjeg dana, pozivamo vas na prevenciju. Pozivamo vas da proverite šećer u krvi i ljude iz okruženja posavetujete da urade isto.

Grupaciji ljudi sa povećanim rizikom za nastajanje bolesti (genetska predispozicija, gojaznost…) preporučujemo prirodni preparat iz naše proizvodne linije Cimet, hrom + jabukovo sirće

U pitanju je dijetetski suplement koji udružen sa višim stepenom odgovornosti prema sopstvenom zdravlju (režim ishrane, povećana fizička aktivnost, prestanak pušenja…) pomaže da se nastajanje bolesti izbegne, odloži, ili… ukoliko je već nastupila, da se komplikacije izbegnu i ublaže.

Cimet, hrom + jabukovo sirće je prirodni preparat koji se koristi kod prevencije dijabetesa tipa 2 jer:

– smanjuje nivo glukoze,

– snižava loš holesterol i

– sagoreva masne naslate.

Pomozimo onima koji boluju od dijabetesa tako što ćemo informaciju podeliti sa njima ili je na drugi način učiniti dostupnom, u znaku podrške i solidarnosti.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: