25 godina sa Vama zahvaljujući POVERENJU PRE SVEGA

25 godina sa Vama zahvaljujući POVERENJU PRE SVEGA

„Poverenje pre svega“, nije naš slogan već poslovna politika.

 

Zahvaljujući njoj postojimo 25 godina, i dalje smo jedni od vodećih domaćih proizvođača dijeteskih suplemenata.

Poverenje smo stekli, pre svega, objektivnim reklamiranjem naših proizvoda.

Bez pompeznih reklama, naše korisnike ne dovodimo u zabludu već ih objektivno informišemo šta od naših preparata mogu da očekuju.

Tako se u našim tekstovima, iako smo proizvočači dijeteskih suplemenata, često može videti rečenica „nema tog suplementa koji može poništiti sve loše životne navike“.

U tim tekstovima, ali i u neposrednom kontaktu sa ljudima, trudimo se da istaknemo važnost raznovrsne ishrane, fizičke aktivnosti, redovnih kontrola itd.

Dijetetski suplementi jesu potreba, posebno savremenog načina života, ali trebalo bi znati sve o njima – ko ih proizvodi, koje su indikacije za upotrebu, šta od njih očekivati.

Ponosni smo na to što su neki naši preparati na tržištu više od 10 godina.

Ovakav uspeh se, isključivo, postiže zadovoljstvom korisnika koji su naše preparate koristili, i koji nas preporučili svojim prijateljima ili članovima porodice.

Osluškujući potrebe korisnika, proizvodimo i nove preparate strogo postujući 3 pravila:

1. Visok kvalitet
2. Objektivno izveštavanje o delovanju preparata
3. Zdravstvenu ispravnost potvrđenu od nadležnih institucija

Savete u vezi sa korišćenjem naših preparata uvek možete potražiti kako od Vašeg lekara ili farmaceuta tako i od tima zdravstvenih radnika zaposlenih u Vitalonu.

Kada je u pitanju kupovina proizvoda namenjenog poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja, imajte u vidu da je Vaše pravo, a i obaveza, da o tom preparatu znate sve.

Ove godine, Vitalon ponosno slavi 25 godina postojanja, i to zahvaljujuci: kvalitetu i prirodi, tradiciji i inovacijama, trudu i stručnošću zaposlenih.

Zahvaljujući: POVERENJU PRE SVEGA.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: