Aktivni novembarski vikendi u društvu velikih izlagača

Aktivni novembarski vikendi u društvu velikih izlagača

11. i 12. novembra tekuće godine održan je 7. po redu sajam za žene pod nazivom „Women & the city“ čiji je generalni sponzor bio kompanija Dove.

Prema zvaničnim informacijama, štandove sajma posetilo je 36.000 prvog dana i približno 38.000 posetilaca drugog dana. Među izlagačima mogli su se videti brendovi popularni u oblastima prehrane, kozmetike, opreme za ugodan san pa i prezentacija popularnih fitness disciplina i programa.

Pored navedenih brendova i opreme na sajmu su bile prezentovane i razne druge aktivnosti poput kozmetičkih tretmana, frizerskih i šminkerskih trikova koji se mogu izvesti samostalno, kod kuće, i prezentacije raznih tkanih rukotvorina.

Da je na sajmu vladala znatiželja i interesovanje za navedenu ponudu svedoče i fotografije koje smo zabeležili:

Da seriji prijatnih iznenađenja ne bude kraj, tokom sajma primili smo poziv da 18. novembra budemo izlagači i na XXV jesenjem susretu farmaceuta –  FASUS održanom u hotelu Hyatt Regency, kojem smo se  sa velikim oduševljenjem i odazvali! Malo je reći da smo bili počastvovani da svojim prisustvom uveličamo događaj na kojem su bili prisutni svi veliki proizvođači, distributeri, pa i pojedinci farmaceutske branše.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: