Alkoholizam – bolest koja se može izlečiti

Alkoholizam - bolest koja se može izlečiti

„Alkoholizam je bolest, a alkoholičar je bolesnik kod koga se zbog prekomerne i dugotrajne upotrebe alkoholnih pića pojavljuje psihička i fizička zavisnost, zdravstveni problemi, porodični i društveni poremećaji“.

Manifestuje se kroz snažnu želju za pićem, gubitkom kontrole prilikom pijenja, povećanom tolerancijom na alkohol. Zavisnost od alkohola je težak psihički poremećaj, jer dolazi do patološkog procesa, koji menja način na koji mozak funkcioniše.

Alkoholizam na duge staze, uzrokuje ceo niz ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su ciroza jetre, trovanje alkoholom, srčane bolesti, bubrežne bolesti kao i ceo niz psihičkih poremećaja od kojih je najpoznatija Korsakovljeva psihoza, čiji je glavni simptom amnezija. Kod dece alkoholičarki je zabeležen niz malformacija, u daleko češćem slučaju, nego kod dece čije su majke bile zavisne od teških opojnih droga.

Smatra se da u okruženju svakog alkoholičara, pate i ispaštaju barem još tri osobe (fizički, psihički, socijalno, ekonomski, moralno itd.).

Lečenje zavisi od mnogo faktora (godina konzumiranja alkohola, faze alkoholizma…) ali nikada nije kasno da se krene u borbu protiv alkoholizma!

Vitalon preporučuje ALKON KAPI, pomoć u borbi protiv ALKOHOLIZMA.
Alkon kapi su 100% prirodan preparat, zato je potpuno bezbedan i za davanje osobama bez njihovog znanja.

Kako ALKON deluje?

ALKON kapi deluju tako što izazivaju mučninu i gađenje prema alkoholu. Kombinacija različitih lekovitih biljaka vremenom stvaraju odbojnost prema alkoholu, istovremeno jačajući psihičku stabilnost.

Kako se ALKON kapi koriste?

3x dnevno po 20 kapi sipati u sok, vodu, čaj i slično. Važno je napomenuti da tečnost ne sme da bude ključala, već topla ili mlaka.

*Alkon kapi imaju svoju specifičnu boju i miris, te se preporučuje sipanje u obojena pića.

Koliko dugo treba da se koristi ALKON?

Prvi simptomi odbojnosti prema alkoholu počinju da se osete brzo, a za početak preporučujemo kontinuiranu primenu dve bočice.

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Cena: 990,00 DIN

 

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: