Čudotvorna kombinacija za vaše zglobove

Čudotvorna kombinacija za vaše zglobove

Danas kada toliko jurimo i žurimo, pojavljuju se oboljenja koja nas usporavaju, sapliću i sprečavaju da postignemo željeni cilj.

 

Da li ste znali da problemi sa zglobovima spadaju u najčešće hronične zdravstvene tegobe savremenog doba?

Reuma i artritis su hronična zapaljenska oboljenja zglobova koja su danas u velikom porastu, a o njima se sve više govori kao o nekim od glavnih „ometača“ kvalitetnog načina života.

Kao uzrok ovome, najčešće se pominju užurban način života, nedostatak fizičke aktivnosti i loša ishrana.

Stoga, reumatoidni poremećaji predstavljaju vodeći uzrok smanjene pokretljivosti i hroničnih bolova po celom telu.

Ovo veoma negativno utiče na kvalitet života, stoga je potreba za čuvanjem i oporavljanjem zglobova danas potrebnija više nego ikada!

Verujemo da vam savremen način života ne ostavlja mnogo vremena da se posvetite fizičkoj aktivnosti i zdravoj ishrani, stoga smo za vas kreirali potpuno prirodan preparat koji će vam pomoći da se rešite ovog hroničnog zdravstvenog problema.

AKTIV+ predstavlja čudotvornu kombinaciju glukozamin sulfata, ulja origana, suvog ekstrakta rastavića i kore vrbe koji u sinergiji ojačavaju zglobove, omogućavaju regeneraciju hrskavice i uopšte vezivnih tkiva, uz istovremeno sprečavanje upale i smanjenje bolova u zglobovima.

Ovaj dodatak ishrani je pravi melem za zglobove, a njegova posebna formulacija na bazi pažljivo biranih prirodnih sastojaka ne izaziva nuspojave.

Redovnim i pravilnim korišćenjem preparata AKTIV+ ćete indirektno poboljšati kvalitet svog života, na taj način što ćete poboljšati svoju pokretljivost i ukloniti bolove u zglobovima koji su vas toliko ometali u svakodnevnom funkcionisanju.

Možete ga poručiti preko našeg sajta,

Putem naše Fejsbuk stranice ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: