Čudotvorna kombinacija za vaše zglobove

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Danas kada toliko jurimo i žurimo, pojavljuju se oboljenja koja nas usporavaju, sapliću i sprečavaju da postignemo željeni cilj.

Da li ste znali da problemi sa zglobovima spadaju u najčešće hronične zdravstvene tegobe savremenog doba?

Reuma i artritis su hronična zapaljenska oboljenja zglobova koja su danas u velikom porastu, a o njima se sve više govori kao o nekim od glavnih „ometača“ kvalitetnog načina života.

Kao uzrok ovome, najčešće se pominju užurban način života, nedostatak fizičke aktivnosti i loša ishrana.

Stoga, reumatoidni poremećaji predstavljaju vodeći uzrok smanjene pokretljivosti i hroničnih bolova po celom telu.

Ovo veoma negativno utiče na kvalitet života, stoga je potreba za čuvanjem i oporavljanjem zglobova danas potrebnija više nego ikada!

Verujemo da vam savremen način života ne ostavlja mnogo vremena da se posvetite fizičkoj aktivnosti i zdravoj ishrani, stoga smo za vas kreirali potpuno prirodan preparat koji će vam pomoći da se rešite ovog hroničnog zdravstvenog problema.

ZGLOB DIREKT predstavlja čudotvornu kombinaciju glukozamin sulfata, ulja origana, suvog ekstrakta rastavića i kore vrbe koji u sinergiji ojačavaju zglobove, omogućavaju regeneraciju hrskavice i uopšte vezivnih tkiva, uz istovremeno sprečavanje upale i smanjenje bolova u zglobovima.

Ovaj dodatak ishrani je pravi melem za zglobove, a njegova posebna formulacija na bazi pažljivo biranih prirodnih sastojaka ne izaziva nuspojave.

Redovnim i pravilnim korišćenjem preparata ZGLOB DIREKT ćete indirektno poboljšati kvalitet svog života, na taj način što ćete poboljšati svoju pokretljivost i ukloniti bolove u zglobovima koji su vas toliko ometali u svakodnevnom funkcionisanju.

Možete ga poručiti preko našeg sajta, putem naše Fejsbuk stranice ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: