Da li konzumirate dovoljno bundevinih semenki?

Da li konzumirate dovoljno bundevinih semenki?

Dečaci se rađaju s prostatom veličine zrna pasulja, dok se u pubertetu ona povećava i dostiže svoju normalnu veličinu i oblik.

Prostata odraslog, zdravog muškarca teži oko 20 grama i prečnika je tri i po centimetra. U četrdesetim godinama prostata počinje ponovo da se povećava zbog umnožavanja ćelija. Ako se poveća u znatnijoj meri, može prouzrokovati brojne tegobe.

Muškarci retko pričaju o zdravstvenim problemima, a posebno o simptomima koje pravi uvećana prostata. Na sreću, uvećanje prostate može efikasno da se uspori, ali i da se spreče komplikacije izazvane uvećanjem.

Moćno sredstvo za lečenje prostate nalazi se u bundevinim semenkama. Vitalonov preparat  PROSTATIN+ sadrži kombinaciju prirodnih elemenata koji direktno utiču na zdravlje prostate, među kojima su upravo i bundevine semenke.

Ulje koje se dobija iz semenki bundeve veoma je efikasan lek za lečenje uvećanja prostate. I to zahvaljujući visokom sadržaju cinka i supstance kurbicin.

Bundeva sadrži fitosterole koji su slični hormonu dehidrotestosteronu (DHT), ali nemaju dejstvo kao taj hormon. DHT u prostati nastaje iz testosterona i podstiče nastanak novih ćelija, što dovodi do uvećanja prostate.

Sterin iz bundevinih semenki zauzima receptore na jedru umesto DHT, ali ne uzrokuje nastanak novih ćelija, dakle na izvestan način “vara” organizam.

Bundeva sadrži karotin ili provitamin A, vitamine C i B grupe- B1, B2, B3, B6, ali i niacin, folnu kiselinu.

Od minerala sadrži najviše kalijum, fosfor, kalcijum i gvožđe, kao i mnoge oligo i mikroelemente.

PROSTATIN+, pored semenki bundeve, sadrži i polen, koprivu i svilovinu, biljne sastojke koji su savršena kombinacija za olakšavanje tegoba koje izaziva uvećana prostata.

Proizvod se koristi da spreči ili smanji edem (otok) prostate, poboljša pražnjenje prostate, kao i da poboljša seksualnu funkciju.

Seme bundeve, pored delovanja na prostatu, ima dejstvo i na ostale delove organizma.

Čuva srce i krvne sudove, deluje protiv upalno, antioksidativno, umanjuje bolove, sprečava osteoporozu, jača zglobove, deluje umirujuće i pomaže da lakše zaspite, ali i mnogo drugih pogodnosti.

Proizvod možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili putem interneta ili telefona.

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Cena: 660,00 rsd

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: