Da li ste sanjali o tableti koja uklanja stres?

Da li ste sanjali o tableti koja uklanja stres?

Prisutan je svuda, ne može se izbeći, značajno nam otežava živote i predstavlja osnovni uzrok velikog broja zdravstvenih problema.

Ma koliko da ste ubeđivali sebe da možete da ga kontrolišete i izbegnete, on vas nekako uvek nadjača. Zašto se ta reč danas toliko često izgovara?

Stres. Nervoza. Depresija. Potištenost. Strah. Anksioznost.

Činjenica je da nam je savremeno doba toliko toga lepog i inovativnog donelo, a s druge strane, dobili smo gratis i sva ta stanja psihičkog beznađa.

Danas kada postoji lek za sve, čini se da ne postoji lek za dušu.

Stručnjaci kažu da se efekti stresa, kao glavnog uzročnika čak i najtežih bolesti, mogu umanjiti zdravom ishranom, kvalitetnim snom i redovnim vežbanjem.

Vi se sigurno pitate kako da kvalitetno spavate i da redovno vežbate puni elana, kada vam često nije ni do čega?
Stres i osećanje nedefinisanog straha i uznemirenosti nas prosto blokiraju i ometaju u svim našim svakodnevnim aktivnostima.

Ako ste sanjali o tableti koja može da vas umiri, da vam pruži olakšanje od stresa i nervoze – LEXOVAL + može dosta da vam pomogne na tom putu oslobođenja od ovih „okova“ današnjice.

Jasno je da ne postoji magični štapić kojim samo zamahnete i odjednom nema nervoze, napetosti i stresa.

To prosto nije moguće.

Ali je svakako moguće da ova stanja kontrolišete i da njihove efekte nekako umanjite, a uzročnike istih svedete na minimum.

Ako ste tragali sa rešenjem iz prirode koje će vam pomoći u ovom slučaju, koje ne sadrži hemijske supstance koje u većini slučajeva imaju brojne nuspojave, uključujući i zavisnost – LEXOVAL + sadrži čudotvornu kombinaciju 4 lekovite biljke za koje je naučno dokazano da imaju sedativno dejstvo.

Valerijana, hmelj, nana i matičnjak su u ovim tabletama prisutni u odgovarajućim koncentracijama koje garantuju bezbedno olakšanje od nervoze, depresije i stresa.

Kao dijetetski suplement, LEXOVAL +je, kao što i sam naziv kaže, samo dodatak ishrani koji vam pomaže da ublažite navedena stanja – te nikako ne može zameniti raznovrsnu i zdravu ishranu koja poboljšava vaše zdravlje i na taj način vas čini otpornijim na stres i druge psihičke tegobe.

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: