Formulacija za pokretanje celog organizma

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kombinovali smo dva najučinkovitija sastojka koji povećavaju energiju u jednoj formuli.

Utvrđeno je da sadržaj kofeina u zelenom čaju pomaže gubitak masti putem ubrzavanja metabolizma i potiskivanja apetita.

Ovaj efekat se dodatno poboljšava dodavanjem zelene kafe – prirodnog stimulansa koji takođe pomaže u povećanju metabolizma i ukidanju apetita – što vam olakšava da pratite kalorijsku ishranu.
Proizvedeno od visoko kvalitetnih sastojaka.
ZELENA KAFA + ZELENI ČAJ je dvostruka formulacija koja vam pomaže da postignete svoje ciljeve.

Ova jedinstvena kombinacija je pokazala da pomaže u celokupnom zdravlju, poboljšanju energije i regulaciji težine.

Zelena kafa potiče od sirovih, neprerađenih zelenih zrna kafe. Visok učinak ima hlorogenska i kofeinska kiselina, koje su glavna jedinjenja odgovorna za efikasnost zelene kafe.

Zeleni čaj dolazi iz nefermentisanih listova i može pomoći u podržavanju svih oblasti vašeg zdravlja zbog prisustva antioksidanasa, nazvanih polifenoli, koji mogu neutralizovati slobodne radikale i zaštititi vitalne organe i tkiva. Oštećenje od slobodnih radikala može izazvati oksidaciju, što šteti ćelijama u organizmu i može uticati na imuni sistem. Kapsule Zelenog čaja i Zelene kafe mogle bi pomoći u ublažavanju ovog potencijalnog problema. Vitalonova kombinacija je idealno balansirana i proizvedena od najkvalitetnijih sirovina.

Iako koristi zelenog čaja mogu biti novi za vas, Kinezi su koristili zeleni čaj kao lek hiljadama godina. Pa, zašto ne proveriti šta naša formula može učiniti za vas?

Ako želite da budete vitki, kontrolišete svoj apetit i budite zdravi, onda je Vitalonova ZELENA KAFA + ZELENI ČAJ možda vaš idealan suplement.

Za konsultacije sa našim lekarima ili porudžbine putem telefona pozovite 063/ 60-40-90!

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: