KAKO NARUČITI
1. Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, kliknite na dugme „Dodaj u korpu”.

2. Zatim odaberite količinu (broj kutija) proizvoda koji ste odabrali. Ukoliko se predomislite, proizvod možete uvek ukloniti iz korpe tako što kliknete na crveno dugme „Izbriši” u polju “Ukloniti”.

3. Ukoliko ste planirali da poručite samo jedan proizvod idite na „Sledeći korak”. U suprotnom, za nastavak kupovine kliknite na dugme „Nazad u prodavnicu” gde nastavljate sa biranjem sledećeg proizvoda. Kada pronađete nov proizvod, ponovite korak 1. i 2.

4. Popunite podatke u formularu za porudžbinu.

5. Kliknike na dugme “Sledeći korak”.

6. Nakon informisanja o troškovima dostave, kliknite na dugme “Sledeći korak”.

7. Proverite vaše podatke i ukupan iznos troškova.

Ukoliko imate napomenu, upišite je u polje za beleške.

Ukoliko ste pročitali naše “Uslove korišćenja” i “Uslove za vraćanje robe” potvrdite da ste saglasni klikom na kvadratić pored “Uslovi korišćenja”.

8. Kliknite na dugme “Potvrdi porudžbinu”.

Na mail će vam stići broj porudžbine i informacije o porudžbini.

NAČIN DOSTAVE

Kurirska služba Post expres zadužena je da roba iz naše proizvodnje stigne do Vaših vrata.

Cenovnik usluga Post Express:

  1. DANAS ZA SUTRA
Masa (kg) Rok uručenja do 12h
cena (din)
Rok uručenja do 19h
cena (din)
do 0,5 180,00 150,00
od 0,5 – 2 260,00 240,00
od 2 – 5 320,00 300,00
od 5 – 10 470,00 450,00
od 10 – 20 650,00 630,00
od 20 – 30 790,00 770,00
od 30 – 50 1000,00 970,00

 

POSEBNE USLUGE

Usluga Cena (din)
*Za vrednost označenu
na pošiljci
1% od označene vrednosti
a najmanje 20,00
Prenos otkupne pošiljke 27,00
Pošiljka sa ličnim uručenjem 27,00
Povratnica 27,00

 

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

Obračun poštarine za prenos otkupnog iznosa se vrši drugačije u zavisnosti od vrste otkupnog dokumenta:

  1. Poštanskom uputnicom:
    • za iznos uplate do 1.000,00 dinara: 25,00 dinara,
    • za iznos uplate preko 1.000,00 dinara: 2,5% od iznosa uplate,
    • rukovanje poštanskom uputnicom: 27,00 dinara.

NAČIN PLAĆANJA
Prilikom preuzimanja poručene robe, plaćanje vršite kuriru koji je robu dostavio.

USLOVI KORIŠĆENJA I USLOVI ZA VRAĆANJE ROBE

Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice Vitalon d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje. vitalon-group.com je internet prodavnica, kojom upravlja preduzeće Vitalon d.o.o. Prilikom registracije u sistem internet prodavnice, posetilac sajta vitalon-group.com prijavljuje se pomoću svog korisničkog imena i lozinke. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu. Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice vitalon-group.com, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.

PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPOVINE

Kupac ima pravo, da u roku od četrnaest (14) dana po prijemu paketa, vrati kupljenu robu. Kupac je dužan da snosi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave). Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Vitalon d.o.o. Janka Veselinovića 9, 21000 Novi Sad, Srbija. Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun pošiljaoca (broj bankovnog računa, i naziv banke) da bi se mogao izvršiti povraćaj sredstava.

Ponuđač vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 14 dana od primanja robe. Ponuđač nije dužan primiti pošiljku sa otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim opštim uslovima poslovanja.

Neželjeni efekti
Dijetetski suplementi nisu zamena za raznovrsnu i uravneteženu ishranu. Proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti. U slučaju preosetljivosti na dijetetski suplement odmah prekinuti primenu proizvoda. Ne preporučuje se korišćenje deci ispod 12 godina, trudnicama i dojiljama, bez konsultacije sa lekarom, kao i osobama alergičnim na neku od komponenti proizvoda.

Pritužbe i sporovi
Ponuđač poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuđač je dužan da uspostavi efikasan sistem obrade pritužbi. Kupac se može u slučaju pritužbe obratiti ponuđaču telefonom ili preko elektronske pošte. Postupak za predaju pritužbi moguć je preko elektronske pošte [email protected] ili pismeno na adresu preduzeća. Ponuđač će u roku od pet radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavestiti kupca o toku obrade iste. Ponuđač je svestan, da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog postupka, njegov odnos između ekonomske vrednosti zahteva i troškova, koji nastaju kod rešavanja samog spora. To je takođe glavna prepreka, da potrošač ne pokrene spor kod suda. Zato se ponuđač trudi, da po svojim najboljim mogućnostima, sve sporove reši sporazumno.

Izuzimanje odgovornosti

Ponuđač se po svojim najboljim mogućnostima trudi da osigura ažurnost i pravilnost podataka, objavljenih na njegovim stranama. Uprkos tome može se dogoditi da se njihova dobavljivost promeni tako brzo, da ponuđač ne uspe ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju ponuđač je dužan da obavesti kupca o promenama i omogući mu odustajanje od narudžbine ili zamenu narudžbine. Ponuđač ne odgovara za sadržaj mišljenja o artiklima, koje napišu posetioci. Ponuđač mišljenja pre objave pregleda i odbije ona, koja sadrže očigledne neistine, uvrede ili navode na pogrešne zaključke. Ponuđač ne odgovara za informacije u mišljenjima i ne preuzima nikakvu odgovornost, koja proizilazi iz informacija o mišljenjima. Sve fotografije proizvoda su simbolične i zbog toga postoji mogućnost da se slika razlikuje od samog proizvoda.

Napomena: Rezultati nakon korišćenja proizvoda mogu da variraju od osobe do osobe.

Tajnost podataka
Ponuđač se obavezuje da će trajno čuvati sve lične podatke svojih korisnika. Oni će biti korišćeni isključivo za slanje informativnog sadržaja, ponude, računa i eventualnih promena. Podaci korisnika ni u kom slučaju neće biti predati trećoj osobi.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Vrši se preko preko formulara „KONTAKT“ u gornjem meniju sajta, telefonski (na objavljeni broj telefona u gornjem i donjem delu sajtu) ili prilikom naše telefonske provere porudžbine.
U svim slučejevima je dovoljno dostaviti ili javiti br porudžbine koji ste dobili na vaš e-mail odmah po završetku kupovine.

Naše proizvode možete i potražiti u svim bolje snabdevenim apotekama i drogerijama.