Lečenje prostate na prirodan način

Lečenje prostate na prirodan način

Simptomi uvećane prostate (benigna hiperplazija prostate) su u početku najčešće blagi, ali vremenom mogu da se pojačaju. Veoma je bitno da se isprati svaka promena kako bi se na vreme reagovalo i kako bi se odredio odgovarajući tretman.

 

Ukoliko se simptomi pogoršavaju, najbolje je posavetovati se sa lekarom koji će vam na osnovu vašeg stanja prepisati terapiju. Kod ozbiljnih komplikacija poput zadržavanja mokraće često se vrši i hirurški postupak.

Kontrolu prostate bi trebalo obavljati na svakih šest do dvanaest meseci. Vaš lekar ili urolog bi trebao da proveri vaše simptome i obavi fizički pregled (uključujući digitalni rektalni pregled). Takođe možete napraviti test mokraćne bešike. Nakon što mokrete uverite se da se bešika prazni onako kako bi trebalo. Ovim testom se meri „ostatak posle praznine“.

Vaš lekar takođe može uraditi testove krvi i urina. Testovi krvi mogu uključivati azot uree u krvi (BUN) i kreatinin za proveru funkcije bubrega i antigena specifičnog za prostatu (PSA). Kroz uzorak urina može se proveriti da slučajno nema zapaljenja ili infekcije prostate.

Promena načina života

Između poseta lekaru možete napravite jednostavne promene u ponašanju koje vam i te kako mogu pomoći u ublažavanju urinarnih simptoma bez obzira da li se odlučite za lečenje ili ne. Lekar će vam preporučiti promene koje možete preduzeti da biste smanjili simptome, neke od njih su:

  • Izbegavajte da pijete tečnost uveče.
  • Izbegavajte da pijete puno tečnosti pre nego što izađete iz kuće ili krenete na putovanje.
  • Mokrite čim osetite prvi poriv.
  • Idite u kupatilo po rasporedu, čak i ako ne osećate potrebu da idete.
  • Kada mokrite pokušajte da potpuno ispraznite bešiku. Ovo će smanjiti potrebu za naknadnim odlascima u toalet.

Suplement Prostatin+ može uticati na mokrenje i smanjiti urinarne probleme. Doprinosi normalnoj spermatogenezi i poboljšava potenciju. Preparat je potpuno prirodni sa ekstraktima testeraste palme, semena bundeve, koprive i vrbovice. Zahvaljujući zajedničkom delovanju aktivnih komponenti iz sastava, Prostatin+ deluje brzo i efikasno.

Vitalon preparat možete poručiti preko našeg sajta, Facebook stranice, Instagram profila ili pozivom na broj telefona 063/60-40-90. Takođe ga možete pronaći i u svim bolje snabdevenim apotekama, Lilly drogerijama i prodavnicama zdrave hrane.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: