Poboljšajte plodnost na potpuno prirodan način

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Definicija neplodnosti po Svetskom udruženju za sterilitet glasi: „Neplodnost se definiše kao izostanak trudnoće u periodu od najmanje godinu dana u kome se održavaju normalni seksualni odnosi bez upotrebe kontracepcije“.

Postoje različiti statistički podaci koliko parova se bori sa ovim problemom, ali u jednom su svi saglasni, a to je da je broj, nažalost, u stalnom porastu. Zbog sve veće učestalosti sterilitet nije samo intimni problem parova, već i medicinski i socijalni problem.

U narodu se ranije smatralo da je neplodnost uglavnom „krivica“ žene. Danas se zna da je u oko 30-45 procenata uzrok neplodnosti kod muškarca, 30-45 procenata kod žena, a preostalim procentima postoji problem kod oba partnera.

Ono što je isto važno je da se danas zna da neplodnost nije ničija „krivica“ već bolest koja, kao i svaka druga bolest, zahteva otkrivanje uzroka, a onda i lečenje.

Nekada se, i posle detaljnih ispitivanja, konkretan problem kod partnera ne otkrije.

U savremenom svetu, sve više se daje značaj negativnom uticaju stresa na plodnost. Pored toga, veliki neprijatelji plodnosti su nikotin, alkohol, nezdrav način ishrane, gojaznost…

Zato svaki par koji želi potomstvo mora, pre svega, i na samom početku da preispita svoje životne navike.

Vitalon vam predstavlja Hormon balans, prirodan preparat koji veoma pozitivno utiče na plodnost kod oba pola.

Sastav je gelatinizirana Maka, biljka čija su povoljna dejstva na plodnost odavno poznata.

Kod žena kod kojih je uzrok neplodnosti hormonalni disbalans ili povećani stres, deluje tako što pomaže balans estrogena i progesterona, polnih hormona žena, koji su od velikog značaja za uspešno začeće i trudnoću. Smanjuje stres koji je veliki neprijatelj plodnosti.

Kod muškaraca povećava broj i pokretljivost spermatozoida, što je veoma važno za povećanje plodnosti kod muškog pola. Takođe, utiče i na povećanu produkciju testosterona koji je ključan faktor za plodnost muškaraca.

ZAŠTO HORMON BALANS?

Potpuno je prirodan preparat, komforan za upotrebu. Gelatinizacija je proces koji omogućava jači i bolji efekat Make. U našem preparatu gelatinizirana Maka je u tabletama, primena je jednostavna, a dejstvo jako.

Potpuno je bezbedan za upotrebu, bez neželjenih efekata.

KAKO KORISTITI HORMON BALANS ZA BOLJU PLODNOST?

Preporučujemo ga i ženama i muškarcima kojima je potrebno pomoćno sredstvo za povećanje plodnosti. Potrebno je, prema upustvu, preparat koristiti 2-3 meseca u kontinuitetu.

Ženama preporučujemo oprez i pauzu u korišćenju ukoliko sumnjaju da je do začeća došlo.

Dakle, od dana kada je do došlo do potencijalnog začeća do utvrđivanja da li je do trudnoće došlo, žene ne bi trebalo da uzimaju preparat jer se u trudnoći preparat ne sme koristiti.

Nekada je potrebno mnogo snage, volje i želje da bi se stiglo do cilja.

Hormon balans smanjuje stres, podiže energiju, te na taj način pomaže da se bolje nosite sa situacijom.

Za sva vasa pitanja pisite nam na mail [email protected] Naši lekari rado će vam odgovoriti na sva pitanja.

Pružite sebi šansu da prirodnim putem povratite balans i povećate plodnost – HORMON BALANS!

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Cena: 1950,00 DIN

 

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: