Podrška zglobovima tokom zimskih dana – AKTIV +

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Podrška zglobovima tokom zimskih dana - AKTIV +

Ogolelo drveće, niske temperature, poslednji list na kalendaru…. sve ukazuje na to da je zima već uveliko na vratima.

Stižu praznici, kićenje jelke, novogodišnje pripreme i razne druge radosti koje već simbolišu predstojeći period. No ne bi zima bila zima kada sa sobom ne bi donela i poneku prehladicu ili reumu…

Optimistički posmatrano, sve su to zimske čari, ali je svakako lepše kada su disajni putevi prohodni, temperatura „radna“ i kada ništa ne boli. Imajući ovo u vidu, a s obzirom na predstojeći period niskih temperatura, iskoristili bismo priliku da pomognemo onima koji imaju problem sa bolovima u zglobovima ili kojima je potrebna podrška u obnovi hrskavice.

 

Proizvod AKTIV + je dijetetski suplement koji se koristi da:

doprinese obnavljanju hrskavice, jačanju vezivnih tkiva,

ublaži bolove usled oštećenja hrskavice (osteoartritis),

poboljša pokretljivost zglobova.

*Glukozamin je amino šećer koji je fizioloski prisutan u ljudskom organizmu i predstavlja gradivni materijal za sintezu zglobne hrskavice. Može se dodatno unositi u organizam korišćenjem dijatetskog suplementa AKTIV +

* Glukozamin obogaćen ekstraktom biljke rastavić (koja sadrži silicijum) ima jače dejstvo koje povećava pokretljivost zglobova, koristi se kao preventiva osteoporoze te kontinuiranom primenom umanjuje bolove.

Uzevši u obzir povećanu potrebu i potražnju za ovim suplementom u predstojećem periodu, napominjemo da u  svim apotekama širom Srbije posle kupovine tri kutije dobijate jednu kutiju gratis.

Želimo Vam da praznike dočekate u adekvatnom raspoloženju, spretni, okretni i bez prisustva bolova.

Vitalon misli na Vas.

Podeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: