Podrška zglobovima tokom zimskih dana – AKTIV +

Podrška zglobovima tokom zimskih dana - AKTIV +

Ogolelo drveće, niske temperature, poslednji list na kalendaru…. sve ukazuje na to da je zima već uveliko na vratima.

Stižu praznici, kićenje jelke, novogodišnje pripreme i razne druge radosti koje već simbolišu predstojeći period. No ne bi zima bila zima kada sa sobom ne bi donela i poneku prehladicu ili reumu…

Optimistički posmatrano, sve su to zimske čari, ali je svakako lepše kada su disajni putevi prohodni, temperatura „radna“ i kada ništa ne boli. Imajući ovo u vidu, a s obzirom na predstojeći period niskih temperatura, iskoristili bismo priliku da pomognemo onima koji imaju problem sa bolovima u zglobovima ili kojima je potrebna podrška u obnovi hrskavice.

 

Proizvod AKTIV + je dijetetski suplement koji se koristi da:

doprinese obnavljanju hrskavice, jačanju vezivnih tkiva,

ublaži bolove usled oštećenja hrskavice (osteoartritis),

poboljša pokretljivost zglobova.

*Glukozamin je amino šećer koji je fizioloski prisutan u ljudskom organizmu i predstavlja gradivni materijal za sintezu zglobne hrskavice. Može se dodatno unositi u organizam korišćenjem dijatetskog suplementa AKTIV +

* Glukozamin obogaćen ekstraktom biljke rastavić (koja sadrži silicijum) ima jače dejstvo koje povećava pokretljivost zglobova, koristi se kao preventiva osteoporoze te kontinuiranom primenom umanjuje bolove.

Uzevši u obzir povećanu potrebu i potražnju za ovim suplementom u predstojećem periodu, napominjemo da u  svim apotekama širom Srbije posle kupovine tri kutije dobijate jednu kutiju gratis.

Želimo Vam da praznike dočekate u adekvatnom raspoloženju, spretni, okretni i bez prisustva bolova.

Vitalon misli na Vas.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: