Prirodna vijagra postoji?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Da li ste čuli za koren make? Koren ove biljke iz porodice krstašica, poznate još i kao „zlatna maka“ ili „peruanski ginseng“, može da se pohvali reputacijom odličnog prirodnog sredstva za balansiranje nivoa hormona.

To je endokrini adaptogen, što znači da ne sadrži nikakve hormone, već hranljive materije neophodne za normalnu proizvodnju hormona.

Koren make se smatra prirodnom vijagrom, što znači da povećava energiju i libido na sasvim prirodan i bezbedan način. On se takođe koristi kao način da se poveća plodnost i kod žena i kod muškaraca, a takođe ublažava i simptome menopauze i PMS-a.

HORMON BALANS preparat sadrži upravo ekstrakt korena gelatinizirane make i njegovim korišćenjem možete postići sve ove prednosti pomenutog biljnog leka.

Zbog prevelike količine estrogena u životnoj sredini, kod većine ljudi su hormoni prosto izvan kontrole.

Maka stimuliše i hrani hipofizu koja je „master žlezda“ u telu.

Ova žlezda reguliše druge žlezde, tako da kontroliše funkcije nadbubrega, štitne žlezde, pankreasa, jajnika i testisa.

Dokazano je da koren make deluje pozitivno kod svih vrsta hormonalnih problema, uključujući PMS, menopauzu i neplodnost.

Nadimak „prirodna vijagra“ maka duguje tome što pojačava libido i seksualnu funkciju, posebno kod muškaraca.

Budući da je hormonalni disbalans jedan od najčešćih zdravstvenih problema današnjice, koji za sobom povlači i čitav niz dodatnih zdravstvenih problema – kreirali smo HORMON BALANS, preparat koji nam donosi zlatnu maku u formi tablete. Jednostavno se koristi, a prednosti koje pruža su nemerljive.

Ukoliko ste u potrazi za potpuno prirodnim sredstvom za rešavanje hormonalne neravnoteže, bez razmišljanja vam preporučujemo da se i sami uverite u efikasnost HORMON BALANS preparata.

HORMON BALANS je 100% prirodan preparat.

Jedna kutija je dovoljna za mesec dana korišćenja.

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Cena: 1950,00 DIN

 

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: