Prirodnim putem ublažite svakodnevni stres – evo i kako…

Prirodnim putem ublažite svakodnevni stres - evo i kako...

Svakodnevni stres izazvan brojnim obavezama, telefonskim pozivima koji nas prekidaju dok nešto radimo, redovima, čekanjem, mada ponekada izazvan i trivijalnim stvarima, malo je reći da negativno utiče na kvalitet naših života… Drugim rečima, brz životni ritam nas svakodnevno izlaže opravdanom ili neopravdanom stresu koji značajno umanjuje naše psihofizičke sposobnosti.

Pored univerzalnih saveta za lišavanje stresa koji se mogu pronaći na internetu (i koji su svakako korisni) preporučujemo Lexoval – potpuno prirodan preparat koji služi upravo za ublažavanje stresa!

 

Lexoval+ je dijetetski suplement čije su aktivne supstance prirodnog biljnog porekla, a u pitanju su: valerijana, hmelj, melisa i menta te proizvod ni na koji način ne izaziva zavisnost nakon duže primene.

Velika prednost Lexovala u odnosu na druge proizvode ogleda se u tome što ne umanjuje psihofizičke sposobnosti pa se može koristiti za ublažavanje stresa u svakoj prilici, odnosno, na radnom mestu, kod predispitne studentske treme i raznim drugim životnim situacijama kada je potrebno zadržati koncentraciju a umanjiti stres.

Lexoval je prisutan na tržištu već više od 10 godina te je postao jedan od najomiljenijih preparata kako kod njegovih korisnika tako i od strane kolega farmaceuta.

Lexoval forte deluje tako što:

– smiruje i opušta,

– ublažava stres,

– zadržava psihofizičke sposobnosti,

– održava kocnentraciju i

– ni na koji način ne izaziva zavisnost!

Za vreme akcijske ponude u svim apotekama širom Srbije posle kupljene treće kutije, jednu kutiju dobijate gratis – potpuno besplatno, zato iskoriste priliku i uz Lexoval+ rešite se stresa već danas.

Vitalon vam želi ugodne praznike, bez stresa!

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: