Prirodno rešenje za zdravu prostatu – PROSTATIN+

Prirodno rešenje za zdravu prostatu - PROSTATIN+

Većina muškaraca koji zađu u 50-e ili 60-e godine života ima probleme sa prostatom. Možete ih ublažiti prirodnim putem i pravilnom ishranom.

 

Najčešći problem je svakako uvećana prostata, zatim upalna infekcija, dok je najgori oblik rak prostate. Benigna hiperplazija prostate (uvećana prostata) je toliko česta da je većina stručnjaka smatra normalnom pojavom kod muškaraca starijih od 60 godina.

Radi se o stvaranju pritiska na mokraćnu cev, čime je mokrenje otežano, a sama bešika slabi. Najčešći simptomi su i: često i otežano mokrenje (naročito noću), nemogućnost da se bešika isprazni do kraja, peckanje prilikom mokrenja, bolovi u mošnicama itd.

Ukoliko imate neke od ovih simptoma, nemojte ih ignorisati! Mogu da se pogoršaju, postanu bolniji i izazovu komplikacije, kao što su infekcija bubrega i bešike.

Često konzumiranje alkohola, gaziranih pića i nezdrava ishrana mogu da godinama pogoršavaju stanje.

Semenke bundeve i lubenice su pokazale kao vrlo korisne za ove probleme.

Ulje koje se dobija iz semenki bundeve veoma je efikasan lek za lečenje uvećanja prostate. I to zahvaljujući visokom sadržaju cinka i supstance kurbicin.

Bundeva sadrži fitosterole koji su slični hormonu dehidrotestosteronu (DHT), ali nemaju dejstvo kao taj hormon. DHT u prostati nastaje iz testosterona i podstiče nastanak novih ćelija, što dovodi do uvećanja prostate.

Sterin iz bundevinih semenki zauzima receptore na jedru umesto DHT, ali ne uzrokuje nastanak novih ćelija, dakle na izvestan način “vara” organizam.

Bundeva sadrži karotin ili provitamin A, vitamine C i B grupe- B1, B2, B3, B6, ali i niacin, folnu kiselinu.

Od minerala sadrži najviše kalijum, fosfor, kalcijum i gvožđe, kao i mnoge oligo i mikroelemente.

PROSTATIN+, pored semenki bundeve, sadrži i polen, koprivu i svilovinu, biljne sastojke koji su savršena kombinacija za olakšavanje tegoba koje izaziva uvećana prostata.

Proizvod možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili putem interneta ili telefona.

Možete ga poručiti preko porudžbina na našem sajtu

Facebook stranici ili pozivom na broj telefona 063/60-40-90!

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: