Polar Ice Gel

5/5

1.400,00 rsd

Polar Ice Gel – gel američkog originalnog brenda “Lander” je broj #1 u otklanjanju fizičkog bola!
Sa mentolom (mentom) kao aktivnim sastojkom, idealan je za sportiste i ljubitelje sporta.
Gel je efikasan za inhalacije i spoljnju upotrebu u slučajevima poput zapušenog nosa ili upale grla.

Kategorija:

Polar Ice Gel – gel američkog orginalnog brenda “Lander” je broj #1 u otklanjanju fizičkog bola!

Sa mentolom (mentom) kao aktivnim sastojkom, idealan je za sportiste i ljubitelje sporta.

Gel je efikasan za inhalacije i spoljnju upotrebu u slučajevima poput zapušenog nosa ili upale grla.

Namena i dejstvo

Primenom Lander Polar Ice-a na područje bola javlja se trenutni osećaj hlađenja na koži koji može trajati i do nekoliko minuta. Zbog ovog efekta hlađenja telo aktivira sopstveni sistem regulacije temperature koji izaziva lokalnu dilataciju krvnih sudova. To dovodi do momentalne reaktivne hiperemije koja opušta i detoksira mišiće i samim tim smanjuje bol.

Ublažava i olakšava bolove u:

  • MIŠIĆIMA
  • ZGLOBOVIMA
  • LIGAMENTIMA
  • VRATU I LEĐIMA
  • CERVIKALNI SINDROM
  • FRAKTURE (PRELOMA)
  • UGANUĆA
  • OTOKA I HEMATOMA
  • TENDINITISA (UPALE TETIVA)…

Sastav

100% prirodan preparat sa 2,5 mentola koji momentalno hladi.

Način upotrebe

Mala količina Lander Polar Ice-a dovoljna je za prilično veliko područje kože. Nanosite obilno na bolno područje i masirajte lagano, 3-4 puta dnevno. Gel ima prijatan miris koji nestaje kroz par minuta nakon nanošenja, a tragovi se ne pojavljuju. Preporučuje se nanošenje pre treninga ili utakmice (prilikom zagrevanja) kako bi se sprečila povreda mišića.

 

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA I USLOVI ZA VRAĆANJE ROBE

Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice Vitalon d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje. vitalon-group.com je internet prodavnica, kojom upravlja preduzeće Vitalon d.o.o. Prilikom registracije u sistem internet prodavnice, posetilac sajta vitalon-group.com prijavljuje se pomoću svog korisničkog imena i lozinke. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu. Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice vitalon-group.com, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.

PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPOVINE

Kupac ima pravo, da u roku od četrnaest (14) dana po prijemu paketa, vrati kupljenu robu. Kupac je dužan da snosi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave). Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Vitalon d.o.o. Janka Veselinovića 9, 21000 Novi Sad, Srbija. Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun pošiljaoca (broj bankovnog računa, i naziv banke) da bi se mogao izvršiti povraćaj sredstava. Ponuđač vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 14 dana od primanja robe. Ponuđač nije dužan primiti pošiljku sa otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim opštim uslovima poslovanja. Neželjeni efekti Dijetetski suplementi nisu zamena za raznovrsnu i uravneteženu ishranu. Proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti. U slučaju preosetljivosti na dijetetski suplement odmah prekinuti primenu proizvoda. Ne preporučuje se korišćenje deci ispod 12 godina, trudnicama i dojiljama, bez konsultacije sa lekarom, kao i osobama alergičnim na neku od komponenti proizvoda. Pritužbe i sporovi Ponuđač poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuđač je dužan da uspostavi efikasan sistem obrade pritužbi. Kupac se može u slučaju pritužbe obratiti ponuđaču telefonom ili preko elektronske pošte. Postupak za predaju pritužbi moguć je preko elektronske pošte [email protected] ili pismeno na adresu preduzeća. Ponuđač će u roku od pet radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavestiti kupca o toku obrade iste. Ponuđač je svestan, da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog postupka, njegov odnos između ekonomske vrednosti zahteva i troškova, koji nastaju kod rešavanja samog spora. To je takođe glavna prepreka, da potrošač ne pokrene spor kod suda. Zato se ponuđač trudi, da po svojim najboljim mogućnostima, sve sporove reši sporazumno.

Izuzimanje odgovornosti

Ponuđač se po svojim najboljim mogućnostima trudi da osigura ažurnost i pravilnost podataka, objavljenih na njegovim stranama. Uprkos tome može se dogoditi da se njihova dobavljivost promeni tako brzo, da ponuđač ne uspe ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju ponuđač je dužan da obavesti kupca o promenama i omogući mu odustajanje od narudžbine ili zamenu narudžbine. Ponuđač ne odgovara za sadržaj mišljenja o artiklima, koje napišu posetioci. Ponuđač mišljenja pre objave pregleda i odbije ona, koja sadrže očigledne neistine, uvrede ili navode na pogrešne zaključke. Ponuđač ne odgovara za informacije u mišljenjima i ne preuzima nikakvu odgovornost, koja proizilazi iz informacija o mišljenjima. Sve fotografije proizvoda su simbolične i zbog toga postoji mogućnost da se slika razlikuje od samog proizvoda. Napomena: Rezultati nakon korišćenja proizvoda mogu da variraju od osobe do osobe. Tajnost podataka Ponuđač se obavezuje da će trajno čuvati sve lične podatke svojih korisnika. Oni će biti korišćeni isključivo za slanje informativnog sadržaja, ponude, računa i eventualnih promena. Podaci korisnika ni u kom slučaju neće biti predati trećoj osobi.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Vrši se preko preko formulara „KONTAKT“ u gornjem meniju sajta, telefonski (na objavljeni broj telefona u gornjem i donjem delu sajtu) ili prilikom naše telefonske provere porudžbine. U svim slučejevima je dovoljno dostaviti ili javiti br porudžbine koji ste dobili na vaš e-mail odmah po završetku kupovine. Naše proizvode možete i potražiti u svim bolje snabdevenim apotekama i drogerijama.

Preporučujemo i: