Smanjite bol i povećajte pokretljivost zglobova uz AKTIV +

Smanjite bol i povećajte pokretljivost zglobova uz AKTIV +

POVERENJE PRE SVEGA

Prilikom donošenja odluke o kupovini bilo kojeg prehrambenog proizvoda, pa tako i prilikom kupovine dijetetskog suplementa koji se kupuje sa ciljem da poboljša zdravstveno stanje, kupci sa punim pravom žele i treba da znaju sve o firmi koja ga proizvodi, njenom istorijatu i na posletku da se informišu o samom proizvodu.

Firma Vitalon, sa sedištem u Novom Sadu, ove godine slavi 25 godina postojanja! Osnovna delatnost Vitalona je proizvodnja dijatetskih suplemenata.

KVALITET I DOSLEDNOST

Kod nas u Vitalonu 90 procenata zaposlenih poseduje visoku stručnu spremu, a u pitanju su tehnolozi, lekari, farmaceuti i ekonomisti, dok je glavni fokus pri proizvodnji prirodnih preparata usmeren na kvalitet koji garantuju ISO i HACCP standardi.

Takođe, u našoj kući je pravilo o odgovornom i objektivnom reklamiranju naših preparata visoko rangirano. Bez pompeznih najava trudimo se da prilikom reklamiranja zdravstveno odgovorno prenesemo iskrenu i nedvosmislenu poruku šta se od naših preparata može očekivati. Prilikom formiranja naših reklamnih poruka služimo se pretežno povratnim informacijama korisnika naših proizvoda.

Zahvaljujući tome, neki naši preparati ( Cimet Hrom + Jabukovo sirće , LEXOVAL +PROSTATIN + i drugi. ) prisutni su na tržištu već više od 10 godina. Toliko dugo se na prezasićenom tržištu mogu zadržati isklučivo oni preparati čijim su rezultatom korisnici beskompromisno zadovoljni i mi im se ovim putem iskreno zahvaljujemo na ukazanom poverenju!

SMANJITE BOL I POVEĆAJTE POKRETLJIVOST ZGLOBOVA

 

AKTIV + je naš novi preparat kompleksnog sastava koji sadrži glukozamin sulfat u dozi od 500mg, ekstrakt bele vrbe, origano i rastavić.

AKTIV +  namenjen je osoboma koje imaju neke od sledećih simptoma:

– bol u zglobovima,

– ukočenost ili

– slabu pokretljivost zglobova.

Ove simptome izazivaju mnogobrojne bolesti i stanja poput degenerativnih oboljenja (artroze), zapaljenske reumatske bolesti (artritisi), osteoporoza ili sportske povrede. Reumatske bolesti su hroničnog toka i ne ugrožavaju direktno život, ali ometaju normalan život i radnu sposobnost.

Imajući u vidu upravo najveće tegobe vezane za zglobove (bol, ukočenost, slaba pokretljivost), a nevezano za njihove uzroke, Vitalon je pažljivim odabirom prirodnih sastojaka koji povoljno utiču na navedene simptome proizveo prirodni preparat AKTIV +

DELOVANJE

Uticaj sastojaka ovog dijetetskog suplementa:

– Glukozamin sulfat – zaustavlja propadanje hrskavice,
– Ekstrakt bele vrbe – smanjuje bol,
– Ulje origana – smanjuje upalu,
– Rastavić – sprečava gubitak kalcijuma.

Ova kombinacija prirodnih sastojaka čini dejstvo preparata snažnim, a poboljšanja se osete ubrzo nakon početka njegovog korišćenja. Povratne informacije koje smo prikupili šalju nam jasnu poruku da se poboljšanja kod pokretljivosti zglobova i smanjenje bola i upale osete već nakon prvih nekoliko dana (u zavisnosti od intenziteta oboljenja) korišćenja ovog suplementa što nas čini samouverenim da smo kreirali pravi sastav koji stvarno pomaže ljudima koji se bore sa ovom vrstom problema.

PITANJA, DODATNE INFORMACIJE, GDE KUPITI?

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja o proizvodu, o tome da li je za Vaše zdrastveno stanje pogodno uzimanje ovog suplementa, naši lekari ce odgovarati na vaša pitanja putem elektronske pošte na adresi [email protected] ili putem telefona 021 / 6 323 262 i zato budite slobodni da nas kontaktirate!

DA U ZGLOBOVIMA SVE ŠTIMA, DIREKTNO IZ PRIRODE – ZGLOB DIREKT!

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: