SUPER KAŠA – Novo iz Vitalona

Super kaša

 SUPER KAŠA – smesa za pripremu ovsene kaše koja kao prva i jedina na našem tržištu sadrži konoplju, predstavlja novi proizvod iz Vitalona, a u kategoriji svakodnevnih životnih namirnica.

 

20 godina iskustva u oblasti farmaceutske tehnologije doprinele su tome da plasiramo proizvod koji je namenjen gotovo svim uzrastima, kao i sportistima.

 

Super kaša dolazi u tri ukusa:

SLANA, i kao takva jedina je slana kaša na tržištu, namenjena onima koji žele slan, hranljiv, zdrav i energičan obrok.

SA ČOKOLADOM, sadrži najfiniju belgijsku crnu čokoladu koja ima antioksidativno svojstvo. Kao zaslađivač korišćeni su samo stevia i fruktoza.

SA ŠUMSKIM VOĆEM, gde je umesto liofilizovanog voća primenjen granulirani ekstrakt soka iz borovnice, ploda zove i grožđa, te na taj način zadržava njihova antioksidativna svojstva. Kao i Super kaša sa čokoladom, i kod ove kaše kao zaslađivači korišćeni su samo stevia i fruktoza.

 

Visok procenat ovsenih pahuljica (do 75%) čini proizvod hranljivim i pogodnim za izbalansiran unos proteina i ugljenih hidrata, a kako proizvod sadrži enkapsulirano ulje semena jestive konoplje, bogata je i Omega 3 i 6 kiselinama u približno idealnom odnosu 1:3 sa gamalinolinskim kiselinama.

 

SUPER KAŠU trenutno možete pronaći u apotekama i zdravim hranama koje inače distribuiraju naše proizvode, a ubrzo i u lancima super marketa.

 

 

 

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: