U sklopu protokola o saradnji sa Dečijim selom održane radionice za decu

U sklopu protokola o saradnji sa Dečijim selom održane radionice za decu

Povodom „Dečije nedelje“  u Dečijem selu „Dr. Milorad Pavlović“ prethodne nedelje (u četvrtak i petak) održane su dve radionice za decu.

U četvrtak – 6. oktobra, udruženje za promociju zdravog života „Natura Vita“ koje je član firme Vitalon-Group, u saradnji sa udruženjem za terapijsko jahanje konja „Hipotens“ su održali radionicu pod nazivom „MALI PEKARI“. Za ovu radionicu bila su zainteresovana deca svih uzrasta i, ako možemo suditi prema njihovim osmesima i utiscima, svi su se dobro proveli.

Petak – 7. okrobar, bio je rezervisan za sport i edukaciju gde je članica udruženja Ivana Nešković aktivnim pristupom održala edukaciju o sportu i trening aerobika primer mlađem uzrastu. Deca su ovom prilikom na praktičan način naučila neke osnovne pokrete u aerobiku, zabavila se uz muziku i takmičenje u preskakanju vijače. Na pitanje da li žele da se ovakve radionice održe ponovo deca su jednoglasno dala potvrdan odgovor.

Vitalon-Group kao društveno odgovorna kompanija, u saradnji sa udruženjima Natura Vita, Hipotens i drugim, nastaviće aktivnosti korisne za našu decu i omladince u skladu sa Protokolom o saradnji.

Sportski i pekarski pozdravi, do sledeće radionice…

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: