Učinite vaše leto još lepšim i lakšim uz Super Kašu

Leto već uveliko traje. Godišnji odmori su pred nama i svi se radujemo lepom i uzbudljivom letovanju. Neki od nas žele da promene boju kose, neki da povećaju mišićnu masu, a neki i da izgube par kilograma. Učinimo naš odmor još lepšim i ugodnijim uz Super kašu!

Stručan tim Vitalona Biopharm potrudio se da Vam ovo leto ulepša uz Super kašu koja će vaše putovanje učiniti lakšim. Na odmoru nas uvek muči pitanje šta doručkovati i šta se to može brzo pripremiti.

Mi vam predlažemo da vam put bude jednostavniji i praktičniji uz par kesica Super kaše. Uz naš obrok možete vaše telo opskrbiti sa svim zdravim nutritijentima i vašu figuru učiniti još boljom.

Zaboravite na promenu klime i brojne laksative. Uz Super Kašu možete ubrzati metabolizam, jer sadrži omega 3 i 6 masne kiseline i prebiotik.

 

Kako smo danas mahom  opsednuti viškom kilograma, mršavljenjem, savetima i dijetama o regulaciji prekomerne težine, važno je napomenuti da je u bordi protiv viška kilograma ili masnih naslaga najefikasnija uravnotežena ishrana.

Dijete zasnovane na niskomasnoj hrani stvaraju zabludu da se unošenjem masti samo goji. Naprotiv. Ukoliko se u organizam unose prave masti u kontrolisanim količinama, rezutat mršavljenja može biti učinkovitiji. Radi se o zdravim nezasićenim mastima, pogotovo onima iz grupe omega 3 i 6 masnih kiselina. Potrudili smo se da Super Kašu upotpunimo sa dovoljnom količinom omega 3 i 6 masnih kiselina koje je čine bogatijom i zdravijom.

 

Šest razloga zašto su našem organizumu potrebne omega 3 i 6 masne kiseline:

1. Utiču na smanjenje ukupnih masti u organizmu,

2. smanjuju trigliceride i holesterol,

3. smanjuju visok krvni pritisak,

4. smanjuju depresiju,

5. bolove u zglobovima i

6. pospešuju mršavljenje.

 

Nezasićene masne kiseline omega 3 i 6 ne samo da su dobre za opše stanje organizma nego mogu poboljšati učinak vežbanja i efektivnost dijeta za mršavljenje. Kiseline povećavaju energiju i izdržljivost. Ovim kiselinama se povećavaju prohodnosti krvni sudova i samim tim se sprečava nastanak, danas uobičajene bolesti, ateroskleroze.

 

Enkapsulirano ulje  koje smo implementirali u Super kašu sadrži idealan odnos omega 3 i 6 masnih kiselina (1:3), koje pomažu u varenju i regulaciji metabolizma.   Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i savremene farmaceutske tehnologije dobili smo jedan kompletan proizvod iz domena funkcionalne ishrane.  Proizvod sa kojim možemo započeti dan, možemo ga jesti kao užinu ili kao laganu večeru.  

Super Kaša pružiće našem organizmu odličan izvor energije, kao i sve hranljive materije  kojima možemo dovesti našu figuru u stanje ravnoteže i do željenog  izgleda, bez gladovaljna.

 

Bez veštačkih dodataka i zaslađivača, a prirodnog sastava, naša Super kaša koja je obogaćena omega 3 i 6 masnim kiselinama idealan je obrok za početak dana.

 

Uživajte u Vašem letu uz Super kašu.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: