Vežbajte – um i telo biće vam zahvalni na tome

Vežbajte - um i telo biće vam zahvalni na tome

Vežbanje je najblagotvornija stvar koju možemo da učinimo za emocionalnu, mentalnu i fizičku dobrobit, a samim tim i jedan od ključnih elemenata ličnog rasta i razvoja.

Vaš um i telo će vam biti zahvalni na tome.

Fizička aktivnost poboljšava sposobnost učenja i pamćenje, smanjuje osećaj napetosti i pojačava otpornost prema stresu. Redovnim vežbanjem poboljšava se spavanje i kvalitet spavanja.

Vežbanje jača, kako srce i mišiće, tako i mozak, podstiče povećanu proizvodnju hemijskog jedinjenja koje ima antidepresivne efekte, a povećanim unosom kiseonika organizam sagoreva više kalorija. Dolazi do detoksicije, jer se oslobađa štetnih materija putem znojenja.

Ako imate zdravstvenih problema, savetuje se umerena fizička aktivnost i korišćenje suplemenata koji će blagotvorno delovati na određene sisteme organa sa kojima imate problem, npr. srce i krvni sudovi, kosti i zglobovi, organi za varenje, nervni sistem i sl.

Svi oni koji pate od dijabetesa, bez bojazni mogu uzimati naše suplemente koji su potpuno bezbedni za upotrebu i dokazano pomažu.

Ukoliko redovno vežbate, bolje ćete se odmoriti i osloboditi stresa. Za bolji efekat potražite neke od naših prirodnih preparata koji umiruju, ali ne uspavljuju, tako da možete nesmetano vežbati.

Već 25 godina, Vitalon se zalaže za poboljšanje kvaliteta vašeg zdravlja i to na potpuno prirodan način.

Potražite naše proizvode ili savete, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: