Vitalon – generalni sponzor stučne konferencije „Biznis na štiklama“ 15. juna u Novom Sadu

Vitalon - generalni sponzor stučne konferencije "Biznis na štiklama" 15. juna u Novom Sadu

15. juna u Novom Sadu održaće se Međunarodna stručna konferencija pod nazivom “BIZNIS NA ŠTIKLAMA”, namenjena promociji i unapređenju ženskog preduzetništva čiji je VITALON generalni sponzor. 

Konferencija koju prati slogan “Znanje se množi deljenjem! ” okupiće preko 400 preduzetnica svojim bogatim programom predavanja i panelima gde će se obrađivati teme razvoja žena u preduzetništvu, započinjanja sopstvenog biznisa i opstanka u njemu.

Bogat program sa predavanjima, zajedničkim ručkom i programima iznenađenja, čekaju vas u Master centru Novosadskog sajma 15.06.2017. godine.

 

PROGRAM PREDAVANJA kao i detaljniji opis predavanja koja će se održati u okviru konferencije možete pročitati na sajtu www.biznisnastiklama.com

Naša kompanija kao pristalica društveno odgovornog poslovanja ima za cilj da podstiče preduzetništvo u zemlji i regionu pa je učešće u vidu sponzorisanja ovakvog dešavanja samo jedna u nizu aktivnosti.

Deleći naša 25-godišnja iskustva u oblastima preduzetništva, farmaceutske industrije, promocije i marketinga želimo da doprinesemo razvoju veština preduzetnika (ovom prilikom preduzetnica) koja bi im pomogla u daljem rastu i razvoju njihovih biznisa.

Konferencija se održava u organizaciji preduzetnica „Unije poslovnih žena Vojvodine” i udruženja Promocija zdravog života „Naturavita“, a u saradnji sa NVO „Putevima preduzetništva” i „Business Café Srbija”, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

Pridružite se ovom dinamičnom skupu žena iz Novog Sada, Srbije i zemalja iz regiona kojima će biti izuzetno drago da budete deo ove konferencije ali i gost grada kulture, ljubavi i tolerancije!

Požurite i rezervišite svoje mesto na konferenciji jer ih je ostalo vrlo malo!

Vidimo se u ČETVRTAK (15.6.) u Master centru.

 

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: