Vitalon na promotivnoj večeri domaćih proizvođača u okviru FINS-a

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Povodom budućeg projekta nacionalnih razmera koji će se baviti razvojem novih instant proizvoda, juče, 25. oktobra u okviru Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu (FINS) održana je degustativna manifestacija na kojoj su prisustvovali razni domaći proizvođači hrane, pića, preparata i drugih proizvoda.

 

Na našu čast i ništa manje zadovoljstvo, primili smo poziv da u okviru ove večeri prezentujemo proizvod sa kojim smo ušli na tržište prehrane – Super Kašu, kao i naše dijetetske suplemente. Ovom prilikom se zahvaljujemo organizatorima večeri što su prepoznali našu predanost da kreiramo funkcionalan proizvod namenjen svim uzrastima.

{phocagallery view=category|categoryid=11|limitstart=0|limitcount=0}

 

Među izlagačima su se našli brojni domaći proizvođači manjih i većih proizvodnih linija iz domena pekarskih, suhomesnatih i kuvanih proizvoda, kao i proizvođači domaćih vina, rakije, meda i sl.

{phocagallery view=category|categoryid=12|limitstart=0|limitcount=0}

 

Još jednom veliko hvala organizatorima koji su nas pozvali da učestvujemo na ovakvom dešavanju kao i svima koji su ga posetili. Nadamo se da na ovaj način ostavljamo dovoljno snažan trag u vremenu i da će u budućnosti biti više sličnih dešavanja kojima ćemo podstaći tržište da prepoznaje domaće proizvođače i kvalitet njihovih proizvoda.

 

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: