Vitalon na sajmu „Vikend beba, dece i trudnica“ (24.i 25. septembar)

Vitalon na sajmu "Vikend beba, dece i trudnica" (24.i 25. septembar)

– VITALON je jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta koji posluje na teritoriji Srbije i Evrope od 1990. godine. Od osnivanja pa do danas proizveli smo široku paletu proizvoda prepoznatljivog kvaliteta i izgleda. Svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom postavili smo pouzdan temelj za istraživanje, razvoj i stvaranje vrhunskih proizvoda, kojima nastojimo odgovoriti na zdravstvene potrebe današnjice.

– Na manifestaciji poznatoj pod nazivom „Vikend beba, dece i trudnica“ koja se održava u Šoping centru „BIG“ u Novom Sadu (24. i 25. septembar 2016.) predstavićemo naš brend i proizvode iz kategorija dijetetskih suplemenata i oblasti funkcionalne ishrane.

Vitalon – izlagali smo na  11. porodičnom sajmu – za dane zdravog života (TC Delta City)

– Na štandu će posetioci imati prilike da se informišu o svakom našem proizvodu, neke od njih da degustiraju, kao i da prilikom kupovine ostvare akcije sledećeg tipa:

– Uz 3 kupljena suplementa + 1 gratis i

– uz svaki kupljen suplement + 1 Super Kaša gratis.

Vidimo se u BIG-u 24. i 25. septembra.

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: