Vitalon suplementi na Sajmu u BIG shopping centru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Vitalon suplementi na Sajmu u BIG shopping centru

Proteklog vikenda (24. i 25. septembra) u shopping centru BIG, u Novom Sadu, održan je sajam pod nazivom „Vikend beba, dece i trudnica„.

Sajam je, što i sam naziv potvrđuje, posveđen roditeljima, trudnicama i deci, sa ciljem da se upoznaju sa novim prehrambenim proizvodima (koji se ovom prilikom mogu degustirati), zdravim navikama, korisnim savetima, pa i atraktivnim popustima na proizvode i novitete koji su se ovom prilikom mogli ostvariti.

Vitalon, kompanija koja podržava ovakve događaje i pozdravlja svaku inicijativu i aktivnosti namenjene porodici, trudi se da prisustvuje na što više sajmova i sličnih manifestacija, te je bila prisutna i ovog vikenda u BIG-u.

Pored široke ponude dijetetskih suplemenata namenjenih prevenciji zdravlja, jačanju imuniteta, regeneraciji i tretiranju specifičnih regija.

Osim promocije proizvoda, naš stručni tim upućivao je i savete u domenu zdravih životnih navika i ishrane  svima posetiocima sa kojima se priča odvijala u tom smeru kao i onima koji su se otvoreno obratili za savete i pomoć. Da je sajmom vladala pozitivna atmosfera kao i velika posećenost, potvrđuju i fotografije u nastavku teksta.

Nadamo se skorijem druženju na nekom sličnom događaju, a u budućnosti ćemo se potruditi da i sami učestvujemo ili potpomognemo organizaciju ovakvih prilika.

 

Podeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: