Vitalon suplementi na Sajmu u BIG shopping centru

Vitalon suplementi na Sajmu u BIG shopping centru

Proteklog vikenda (24. i 25. septembra) u shopping centru BIG, u Novom Sadu, održan je sajam pod nazivom „Vikend beba, dece i trudnica„.

Sajam je, što i sam naziv potvrđuje, posveđen roditeljima, trudnicama i deci, sa ciljem da se upoznaju sa novim prehrambenim proizvodima (koji se ovom prilikom mogu degustirati), zdravim navikama, korisnim savetima, pa i atraktivnim popustima na proizvode i novitete koji su se ovom prilikom mogli ostvariti.

Vitalon, kompanija koja podržava ovakve događaje i pozdravlja svaku inicijativu i aktivnosti namenjene porodici, trudi se da prisustvuje na što više sajmova i sličnih manifestacija, te je bila prisutna i ovog vikenda u BIG-u.

Pored široke ponude dijetetskih suplemenata namenjenih prevenciji zdravlja, jačanju imuniteta, regeneraciji i tretiranju specifičnih regija.

Osim promocije proizvoda, naš stručni tim upućivao je i savete u domenu zdravih životnih navika i ishrane  svima posetiocima sa kojima se priča odvijala u tom smeru kao i onima koji su se otvoreno obratili za savete i pomoć. Da je sajmom vladala pozitivna atmosfera kao i velika posećenost, potvrđuju i fotografije u nastavku teksta.

Nadamo se skorijem druženju na nekom sličnom događaju, a u budućnosti ćemo se potruditi da i sami učestvujemo ili potpomognemo organizaciju ovakvih prilika.

 

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: