Zdrava prostata nema alternativu

Zdrava prostata nema alternativu

Jedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci u svim delovima sveta susreću od pamtiveka predstavljaju tegobe sa prostatom.

 

Ove tegobe mogu biti različite prirode, oblika i jačine. Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom. Velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost. U zadnje vreme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom se sve više pomera.

Prostata je mišićavi organ veličine oraha koji jednim delom prstenasto zatvara mokraćni kanal. Njena funkcija je produkcija sekreta koji prenosi spermatozoide.

Kako muškarci stare često dolazi do različitih problema sa prostatom, a najčešči su:
– uvećanje prostate,
– akutna i hroničan upala
– rak prostate.

Rak prostate je kod muškaraca najčešća vrsta raka, pored raka na plućima. Ono što za žene predstavlja problem sa dojkom ili reproduktivnim organima to je svakako za muškarce prostata.

Odgovor medicine sastoji se u različitim terapijama. Vrlo često medicinske terapije su bez efekta ili su malo efektne.

Neke od tegoba koje muče muškarce koji imaju problem sa prostatom su:
– učestalo mokrenje,
– nemogućnost potpunog izmokravanja,
– noćno mokrenje,
– opšta slabost,
– hladnoća i bol u donjem delu leđa i genitalija,
– problemi sa erekcijom,
– problemi sa ejakulacijom

Što se prirodnih odgovora na ovo stanja tiče njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je korišćenje čaja od svilovine kao i semenki i ulja od bundeve.

Ulje koje se dobija iz semenki bundeve veoma je efikasan lek za lečenje uvećanja prostate. I to zahvaljujući visokom sadržaju cinka i supstance kurbicin.

Bundeva sadrži fitosterole koji su slični hormonu dehidrotestosteronu (DHT), ali nemaju dejstvo kao taj hormon. DHT u prostati nastaje iz testosterona i podstiče nastanak novih ćelija, što dovodi do uvećanja prostate.

Sterin iz bundevinih semenki zauzima receptore na jedru umesto DHT, ali ne uzrokuje nastanak novih ćelija, dakle na izvestan način “vara” organizam.

Bundeva sadrži karotin ili provitamin A, vitamine C i B grupe- B1, B2, B3, B6, ali i niacin, folnu kiselinu.

Od minerala sadrži najviše kalijum, fosfor, kalcijum i gvožđe, kao i mnoge oligo i mikroelemente.

PROSTATIN+, pored semenki bundeve, sadrži i polen, koprivu i svilovinu, biljne sastojke koji su savršena kombinacija za olakšavanje tegoba koje izaziva uvećana prostata.

Proizvod možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili putem interneta ili telefona.

Možete ga poručiti preko porudžbina na našem sajtu.

Facebook stranici ili pozivom na broj telefona 063/60-40-90

Podeli sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: