Zelena Kafa+Zeleni Čaj – Za bržu potrošnju masnih naslaga

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zelena boja je boja prirode. Predstavlja simbol sigurnosti i smirenosti. Za ljude koji vole zelenu boju se kaže da su ljubitelji prirode i da neguju zdrav način života.

Da li znate da i kafa može biti zelena? Da li znate zašto je zeleni čaj zdrav?

Zelena kafa je sirova kafa, najveći izvor hlorogenske kiseline. U kombinaciji sa kofeinom stimuliše metabolizam lipida, smanjuje apetit, smanjuje glukozu u krvi, snažan je antioksidans.

Zeleni čaj sadrži polifenole te predstavlja snažan antioksidans. Pomaže kod gubljenja kilograma, snižava vrednost ukupnog holesterola.

VITALON ZELENA KAFA+ZELENI ČAJ

je potpuno prirodan preparat.

Kombinacija zelene kafe i zelenog čaja u tableti čini ga jako komfornim za upotrebu.

Smanjuje apetit, podstiče potrošnju masnih naslaga, a proces mršavljenja ide lakše.

Suplement ZELENA KAFA+ZELENI ČAJ preporučujemo svima koji žele da smršaju, svima koji žele da put uvođenja zdravih životnih navika bude lakši.

U delotvornost su se uverili mnogobrojni korisnici. Prosečan gubitak kilograma uz laganiju dijetu mesečno je od 3 do 5 kg.

ZELENA KAFA+ZELENI ČAJ potražite u svim bolje snabdevenim apotekama.

U svakoj apoteci u toku je akcija 3+1 gratis.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_custom_heading text=“NAJPRODAVANIJI PROIZVODI“ font_container=“tag:h2|text_align:center“ use_theme_fonts=“yes“][dt_products_carousel dis_posts_total=“4″ product_rating=“n“ arrows=“n“ ids=“556, 581, 558, 565″][/vc_column][/vc_row]

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: