DOBAR izbor protiv LOŠEG holesterola – CIMET+JABUKOVO SIRĆE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Stub zdrave ishrane bazira se na voću i povrću. Na ovo pravilo, za vreme praznika, zaboravimo skoro svi. Zato su nam često među prazničnim „poklonima“ i koji kilogram viška, povišen holesterol i trigliceridi.

Višak kilograma je vidljiv i većina nas na to odmah odreaguje.

Visoke vrednosti lošeg holesterola (LDL) se ne vide, ne daju simptome te se taj problem često zanemaruje.

U Srbiji, vodeći uzrok smrtnosti su kardiovaskularne bolesti.

MEĐU VODEĆIM FAKTORIMA RIZIKA ZA BOLESTI SRCA I KRVNIH SUDOVA SU POVIŠENE VREDNOSTI LOŠEG HOLESTEROLA!

POSTIĆI BALANS – ODRŽAVANJE NISKIH VREDNOSTI LOŠEG HOLESTEROLA (LDL) I VISOKIH VREDNOSTI HDL (dobar holesterol) je preventiva srčanih bolesti.

Ukoliko se otkriju povišene vrednosti LDL, prvi korak je promena životnih navika vezanih za ishranu. Deluje jednostavno, ali mnogima je to veliki korak koji je teško učiniti.

Često je potrebna i dodatna pomoć u vidu lekova ili dijetetskih suplemenata.

CIMET+JABUKOVO SIRĆE je
DOBAR IZBOR PROTIV LOŠEG HOLESTEROLA.

NA TRŽIŠTU JE VIŠE OD 10 GODINA ZAHVALJUJUĆI, PRE SVEGA, ZADOVOLJSTVU KORISNIKA.

Firma VITALON se proizvodnjom dijeteskih preparata bavi 25 godina i za to vreme smo naučili da su pretpostavke o delovanju jedno, ali da je ISKUSTVO KORISNIKA NEPROCENJIVO.

A iskustva mnogobrojnih korisnika koji su koristili prirodni preparat CIMET+JABUKOVO SIRĆE je, odgovorno tvrdimo, sjajno.

Komforan za upotrebu, potpuno prirodan, deluje tako što:
– snižava holesterol i trigliceride,
– snižava šećer, odlična preventiva dijabetesa tipa 2,
– sagoreva masne naslage, pomaže kod mršavljenja.

Kao pomoćno sredstvo preporučuju ga mnogi lekari i farmaceuti.

Dostupan u svim apotekama.

Za više informacija, pozovite 063/60-40-90.

I ne zaboravite, „Zdravom čoveku svaki dan je praznik“.

Možete ga poručiti preko našeg sajta ili pozivom na brojeve telefona 021/63 23 262 ili 063/60 40 90.

Cena: 790,00 DIN

Broj rešenja Ministarstva zdravlja: 1361/2016

 

———————————————————————

USLOVI KORIŠĆENJA I USLOVI ZA VRAĆANJE ROBE
Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice Vitalon Biopharm sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje. vitalon-group.com je internet prodavnica, kojom upravlja preduzeće Vitalon Biopharm d.o.o. Prilikom registracije u sistem internet prodavnice, posetilac sajta vitalon-group.com prijavljuje se pomoću svog korisničkog imena i lozinke. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu. Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice vitalon-group.com, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.
 
Pravo na odustajanje od kupovine i povrat novca
Kupac ima pravo, da u roku od sedam (7) dana po prijemu paketa, vrati kupljenu robu. Kupac je dužan da snosi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave). Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Vitalon Biopharm d.o.o. Janka Veselinovića 9, 21000 Novi Sad, Srbija. Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun pošiljaoca (broj bankovnog računa, i naziv banke) da bi se mogao izvršiti povraćaj sredstava.

Ponuđač vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 15 dana od primanja robe. Ponuđač nije dužan primiti pošiljku sa otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim opštim uslovima poslovanja.

Neželjeni efekti
Dijetetski suplementi nisu zamena za raznovrsnu i uravneteženu ishranu. Proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti. U slučaju preosetljivosti na dijetetski suplement odmah prekinuti primenu proizvoda. Ne preporučuje se korišćenje deci ispod 12 godina, trudnicama i dojiljama, bez konsultacije sa lekarom, kao i osobama alergičnim na neku od komponenti proizvoda.

Pritužbe i sporovi
Ponuđač poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuđač je dužan da uspostavi efikasan sistem obrade pritužbi. Kupac se može u slučaju pritužbe obratiti ponuđaču telefonom ili preko elektronske pošte. Postupak za predaju pritužbi moguć je preko elektronske pošte [email protected] ili pismeno na adresu preduzeća. Ponuđač će u roku od pet radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavestiti kupca o toku obrade iste. Ponuđač je svestan, da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog postupka, njegov odnos između ekonomske vrednosti zahteva i troškova, koji nastaju kod rešavanja samog spora. To je takođe glavna prepreka, da potrošač ne pokrene spor kod suda. Zato se ponuđač trudi, da po svojim najboljim mogućnostima, sve sporove reši sporazumno.

Izuzimanje odgovornosti
Ponuđač se po svojim najboljim mogućnostima trudi da osigura ažurnost i pravilnost podataka, objavljenih na njegovim stranama. Uprkos tome može se dogoditi da se njihova dobavljivost promeni tako brzo, da ponuđač ne uspe ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju ponuđač je dužan da obavesti kupca o promenama i omogući mu odustajanje od narudžbine ili zamenu narudžbine. Ponuđač ne odgovara za sadržaj mišljenja o artiklima, koje napišu posetioci. Ponuđač mišljenja pre objave pregleda i odbije ona, koja sadrže očigledne neistine, uvrede ili navode na pogrešne zaključke. Ponuđač ne odgovara za informacije u mišljenjima i ne preuzima nikakvu odgovornost, koja proizilazi iz informacija o mišljenjima. Sve fotografije proizvoda su simbolične i zbog toga postoji mogućnost da se slika razlikuje od samog proizvoda.

Politika privatnosti
Ponuđač se obavezuje da će trajno čuvati sve lične podatke svojih korisnika. Oni će biti korišćeni isključivo za slanje informativnog sadržaja, ponude, računa i eventualnih promena. Podaci korisnika ni u kom slučaju neće biti predati trećoj osobi.

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: