Kako izbeći depresiju u borbi sa stresom

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Na probleme sa kojima se susrećemo u životu reagujemo stresom. Porodične brige, finansijski problemi, padovi i usponi u životu, nečija smrt, sve ovo izaziva stres. Nabrojani problemi se nazivaju stresorima.

Ne postoji osoba na planeti koja nema stresore. Kako biste se uhvatili u koštac sa stresom, morate identifikovati svoje stresore. Što veći broj stresora imate, vaše opterećenje u životu je takođe veće.

Većina ljudi je svesna da živi pod stresom. Stres je odavno učestala pojava, a neki od pogođenih se veoma teško bore sa ovim problemom.

Povećan nivo hormona kortizol nas štiti od postojećim, ali i iznenadnih stresova. Ipak, pojačan nivo ovog hormona koji je prouzrokovan hroničnim stresom itekako može naškoditi organizmu, kako u mentalnom, tako i u fizičkom smislu.

Tako povišen nivo kortizola može doprineti raznim psiho-fizičkim poremećajima i to:
» depresiji,
» razvoju opsesivno-kompulzivnog poremećaja,
» narušenom pamćenju,
» mentalnoj konfuziji,
» anoreksiji,
» padu koncentracije
» paničnoj zabrinutosti i sl.

Mi vam preporučujemo naš prirodni preparat LEXOVAL FORTE.

Zašto LEXOVAL FORTE?

Preparat sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji se preporučuje da:

– smanji nervozu i napetost
– ublaži razdražljivost kao posledicu nervoze
– smanji depresiju i strahove
– smanji mogućnost uzroka stresa
– doprinese boljem snu
– ne izaziva zavisnost

LEXOVAL FORTE se može kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama.

LEXOVAL FORTE možete poručiti putem našeg sajta, Facebook stranice ili pozivom na broj telefona 063/60-40-90[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator css=“.vc_custom_1552118356975{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;}“][ultimate_heading main_heading=“PREPORUČUJEMO“ heading_tag=“h3″ margin_design_tab_text=““][/ultimate_heading][vc_empty_space][dt_products_carousel dis_posts_total=“4″ layout=“btn_on_img“ product_rating=“n“ arrow_bg_width=“36x“ arrow_border_width=“0px“ r_arrow_icon_paddings=“0px 0px 0px 0px“ r_arrow_v_offset=“0px“ l_arrow_icon_paddings=“0px 0px 0px 0px“ l_arrow_v_offset=“0px“ ids=“558, 565, 581, 556″][/vc_column][/vc_row]

Ostavi komentar

Popularni proizvodi

O nama

Jedan od vodećih proizvođača prirodnih suplemenata i dodataka ishrani u obliku tableta na biljnoj bazi na teritoriji Srbije. Sa vama već 30 godina!

Pratite nas

Pročitajte i: