Capsil

5/5

560,00 rsd

Uz Capsil tablete i blagu dijetu, koja podrazumeva zdrav način ishrane, mesečno možete smršati 3-5 kg.

Besplatna dostava za iznos korpe preko 2000 rsd

Kategorija:

Sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji se preporučuju da:

• ubrzaju metabolizam, termogeni efekat
• reguliše prekomernu težinu, sagorevanjem masnih naslaga
• smanji apetit, izazove osećaj sitosti
• poboljša pražnjenje (protiv zatvora)
• poboljša varenje, digestiv.

Gojaznost je težak, ali rešiv problem.

Uz Capsil tablete i blagu dijetu, koja podrazumeva zdrav način ishrane, mesečno možete smršati 3-5 kg.

Bez gladovanja, bez opasnosti da Capsil na bilo koji način može biti štetan po vaše zdravlje.

Delovanje i sastav

Preparat sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi.

Aktivni sastojak crvene paprike kapsaicin ima izraziti termogeni efekat, utiče na podizanje bazalnog metabolizma zbog čega organizam počinje ubrzano sagorevanje masnih naslaga.
Dokazano je da kapsaicin utiče i na receptore gladi te daje osećaj sitosti.

Đumbir poboljšava varenje i digestiju.

Ekstrakt lista zelenog čaja sadrži polifenole koji imaju moć da ubrzaju metabolizam, pretvarajući deponovane masti u energiju koja posledično utiče na gubitak kilograma.

Sastav

Paprika je niska zeljasta biljka roda Capsicum, porekla sa američkog kontinenta. Plod paprike sadrži kapsaicinoide, amidne alkaloide, među kojima je najvažniji kapsaicin. U slatkim paprikama se nalazi u minimalnoj količini, ali je zato značajno zastupljen u ljutim paprikama (čili, kajen, ljuta začinska paprika). Interna primena je povezana sa ljutim ukusom pa se proizvodi paprike koriste za varenje hrane, kao začin. Mnogobrojni pripravci od paprike se koristi u raznim stomačnim i digestivnim tegobama (gasovi u stomaku, stomačni bol, dijareja), kao sredstvo za poboljšanje cirkulacije, agens za snižavanje nivoa holesterola, u proizvodima protiv reumatskih bolova, bolova u leđima i drugih bolnih stanja, kod sinuzitisa, dijabetske nefropatije,… Paprika doprinosi regulisanju telesne težine.

Đumbir je višegodišnja biljka iz porodice Zingiberaceae. Neke studije rađene in vitro i na životinjama ukazuju na pozitivno inotropno dejstvo đumbira, zatim antitrombotičko, antioksidantno, antilipemično dejstvo i stimulišuće dejstvo na sekreciju salive i digestivnih sokova. Postoje brojne indikacije za primenu đumbira, ali su samo tri odobrene od Komisije E: gubitak apetita, kinetoze i dispepsija. Đumbir doprinosi varenju, zdravlju digestivnog sistema, opštem fizičkim stanju i normalnom stanju digestivnog trakta kod žena u ranoj trudnoći, doprinosi tonusu i vitalnosti organizma, održanju zdravlja bronhija.

Zeleni čaj i ekstrakt lista zelenog čaja se dobijaju od drvenaste zimzelene biljke koja dostiže visinu do 3 m i koja je rasprostranjena na Dalekom Istoku (Kina i Japan). Osim kofeina zeleni čaj sadrži i veći broj polifenolnih jedinjenja. Polifenoli iz biljaka se nazivaju i flavonoidima, ili bioflavonoidima. Bioflavonoidi su velika grupa jedinjenja. Smatra se da epigalo-katehin ima imaju snažno antiinflamatorno dejstvo i da sprečavaj rast, razvoj i širenje malignih ćelija, sprečava kardiološka oboljenja i srčani udar. Osim toga on ima termogeno delovanje, kojim pospešuje metabolizam masti, što ga čini interesantnim u dodacima ishrani namenjenim redukciji telesne težine. Mnogi sastojci čaja pokazuju antioksidativnu aktivnost u odnosu na reaktivne vrste kiseonika, što je pojačano vezivanjem metalnih jona koji ubrzavaju reakcije oksidacije. Zeleni čaj se preporučuje u svim stanjima u kojima bi antioksidativno delovanje moglo biti od koristi, kod kardiovaskularnih oboljenja, dislipidemija, astme, artritisa, dok kofein prisutan u zelenom čaju može imati blago stimulativno dejstvo. Zbog sadržaja kofeina koje se smatra ergogenim sredstvom (povećava sporske sposobnosti) se zeleni čaj koristi u suplementima za poboljšanje sportskih performansi.

Način upotrebe

Odrasli 1 tableta dnevno (za postizanje bržeg efekta upotreba se može povećati na 3 tablete dnevno).

Preporučujemo i: